Rólunk mondták

 

Teljes körű lakásfelújítás, a József körúton

A Barabás Albert és Társa Kft. a 36 m2_es lakásom teljes körű felújítását végezte 2012-ben.

Barabás Albert a cég vezetője, a munka megtervezésénél, valamint a kivitelezés egyes fázisainál mindig türelmesen meghallgatta elképzeléseimet, okos ötleteket adott.

Mivel a lányom mozgássérült, különösen fontos volt, hogy e kis lakást az ő szükségleteinek megfelelően alakíthassuk ki (villanykapcsoló magassága, fürdőszobatervezés, kapaszkodók stb.).

Embersége, a részletekre is figyelő gondossága, empátiája segített legyőzni a felújítás során jelentkező nehézségeket.

A cég alkalmazottai lelkiismeretesen, szakmai tisztességgel dolgoztak.

Különösen tetszett, hogy mindig rendben hagyták el a munkaterületet.

Barabás Albert szinte napi rendszerességgel ellenőrizte a munkálatokat, és számomra is bármikor elérhető volt telefonon vagy személyesen.

Ezúton mondok köszönetet neki és munkatársainak: ajánlom a céget mindenkinek, akinek fontos, hogy hozzáértéssel, lelkiismeretesen, a vállalt határidőre szépen újítsák föl otthonát.

József körúti lakástulajdonos

 

Teljes körű lakásfelújítás, Jávorka Ádám utcában.

"A Barabás Albert és Tsa. Kft.-ről csak felsőfokon tudok nyilatkozni, szakmai kvalitásuk, pontosságuk, megbízhatóságuk és emberi hozzáállásuk az ügyfélhez kiváló. A lakásom felújítása velük nem teher, hanem öröm volt. Köszönöm az egész Csapatnak!!!"

Jávorka Ádám utca, ingatlan tulajdonosa

 

Részleges lakásfelújítás, a Neszmélyi utcában.

64 négyzetméteres panellakásunk részleges felújítását  2012 őszén a Barabás és Társa Kft-vel végeztettük.  A felújítás a lakószobákat nem érintette, a konyha, fürdőszoba, WC, előszoba, gardrób rendbehozása volt a cél. A eredeti tervek szerint itt mindenhol padló és falburkolat cserére, valamint az összes szerelvény cseréjére került sor, a szerződésben az ezekre a munkákra vállalt határidő 3 hét volt. A bontás megkezdése után gyorsan kiderült, hogy a víz és villanyvezetékek nagyon rossz állapotban vannak (erre ugyan gondoltunk, de reméltük, hogy nem így lesz), így ezeket is teljesen kicseréltettük az érintett helyiségekben. Ez nyilván költségnövekedéssel járt, és a kivitelezés komoly elhúzódásától is tartottunk. Erre azonban nem került sor, mert a felmerült pluszmunkára először becsült 1-1.5 hét időnél gyorsabban végeztek. A kezdéstől számított négy héten belül minden elkészült, beleértve a fenti helyiségek alapos takarítását is.

A munka minőségével abszolút meg vagyunk elégedve. A kft összes munkatársa, akivel találkoztunk, nagyon kellemes és kultúrált ember. Bármikor érkeztünk a helyszínre, mindig munka folyt, a nap végén pedig a munkaterület pedig rendezett állapotban hagyták.  Barabás Albert a munkát sűrűn ellenőrizte személyesen is, bármikor elérhető volt, a felmerült kérdéseket a helyszínen mindig gyorsan tisztáztuk.  Főként neki és munkatársinak köszönhető, hogy a felújítással szükségszerűen járó nagy zaj, por és a többi kellemetlenség ellenére a ház többi lakójával végig fent maradt a jó viszony. A felmerülő problémákra (hogy célszerű elhelyezni a kapcsolókat, hogy helyezzünk el ezt vagy azt, milyen szerelvényt vegyünk) sok jó ötletet kaptunk. Összefoglalva, a vállalt munkát határidőre, kiváló minőségben, kultúrált módon végezték el.

Őrmezői lakástulajdonos

 

Részleges lakásfelújítás, a Berend utcában.

"Novemberben elvégzett részleges lakásfelújítási -panel - munkálatokkal maximálisan elégedett voltam. Nagyon sok segítséget kaptam ötletekben, megoldásokban. Az elkészült felújítási munkák pontosak, szépek, korrektek. A céget mindenkinek - aki felújításba, építkezésbe kezd - bátran ajánlom figyelmébe, egyrészt, mert kevés olyan vállalkozó létezik a piacon, aki részleges felújításokat is elvállal és ezen felül még korrekt is."

Berend utca, lakástulajdonosa

 

Teljes körű panellakás felújítás, Tűzkő utcában.

"Panellakásunk teljes körű felújításához olyan kivitelezőt kerestünk, aki az összes szakmunkát saját szakembergárdával végzi el. Így találtunk rá a Barabás Albert és Tsa. Kft.-re.

Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés során minden részletet személyesen átbeszéltünk, amiről néhány nap múlva tételes írásos árajánlatot kaptunk.

A munkálatok megkezdése előtt írásos szerződés készült ami rögzítette az átadási határidőt, ködbért és garanciális javítások mikéntjét is. A felújítás ideje alatt „Építési Naplót” vezettünk.

A munkálatok pontosan kezdődtek el és Barabás Alberttel telefonon vagy a helyszínen személyesen végig a legapróbb részletekig mindent megbeszéltünk. Bármely időpontban néztünk rá a munkálatokra az ott lévő szakemberek dolgoztak, józanok voltak és beszámoltak a munkafázis pillanatnyi állásáról. Barabás úrra nyugodtan rábízhattunk anyagbeszerzéseket, szállításokat, beszállítókkal való egyeztetéseket, a lelkiismeretességében és az ízlésében nem kellett csalódnunk. A menet közben felmerülő problémák megoldására mindig azonnal volt több ötlete. A lakásunkat határidőre, kitakarítva vehettük át.

Barabás Albertben és munkatársaiban olyan lelkiismeretes és precíz csapatot ismerhettünk meg, akik ma sajnos elég ritkák az építőiparban. Nyugodt szívvel ajánlom Őket minden építtetőnek."

Tűzkő utca lakástulajdonosa

 

Teljes körű lakásfelújítás, Bajza utcában.

Másfél szobás lakásom teljes felújításával bíztam a Barabás Albert és Tsa. Kft-t.

Elfoglalt ember lévén számomra nagy segítség volt, hogy generálkivitelezőként minden terhet levettek a vállamról: mindent maguk végeztek a festéstől-mázolástól az elektromos munkákon keresztül a víz-gázszerelésig, ahol pedig társvállalkozók bevonása volt szükséges (klíma, asztalosmunkák, villanyóra-csere) ezt is magukra vállalták. A munkát határidőre, kiváló minőségben végezték el. 

Bajza utca lakástulajdonosa

 

Fűrdőszoba felújítás, a Fő utcában.
 
Fürdőszobánk felújítása előtt több kivitelező céget és egyéni vállalkozót is megkerestünk, amire a megfelelő ajánlatot végül megkaptuk. Bár rengetegen felmérték az elvégzendő munkálatokat, részletes, mindenre kiterjedő tervezetet csak a Barabás Albert és Tsa. Kft-től kaptunk.

A munkálatok gyorsan, pontosan a megbeszéltek alapján folytak, az elvégzett munka minősége kifogástalan (gondolják meg: hány építési vállalkozó vállal garanciát manapság a munkájára?). Mivel soklakásos társasházban lakunk, ezért fontos volt, hogy a munkálatok a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel záruljanak le. A lakóközösség semmiféle kellemetlenséggel nem találkozhatott a felújítás alatt, mivel a munkások külön ügyeltek a munkaterület (körgang, folyosó, stb.) tisztaságra.

Csak ajánlani tudom a Barabás Albert és Tsa. Kft-t mindenkinek!

Korrekt munka, reális áron!

Fő utca lakástulajdonosa

 

 

 

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info